HANDLING

Seks hovedpersoner – Fem taxature – Fire medier – Tre fester – To solopgange – En fredag i december

En snestorm er på vej henover byen. Men folk har planer for deres aften.

Tim har gamle forældre, som har prøvet at ringe til ham hele ugen. Men de må vente, for Tim skal til julefrokost, fri til sin kæreste og have sin første kemobehandling.

Christina arrrangerer surprisefest for sin mand, Mark, selvom hun har lovet at lade være i år.

Mark er serie-iværksætter og tidligere fodboldspiller. I aften skal hans nyåbnede restaurant stress-testes. Det samme skal forholdet til partneren Noorah, der har lagt alt sit hjerteblod og hele sin opsparing i  projektet.

Gymnasieeleven Lulu er gamer. Hun planlægger at livestreame fra det værelse, hun deler med sine otteårige tvillingebrødre, Smutterne, under surprisefesten for faren Mark, som de bor hos i ulige uger.

I lejligheden under dem har Erwin for fem dage siden fundet sin kone død i dobbeltsengen. Her ligger hun stadig. Time for time kæmper Erwin for at opretholde en hverdag, indtil han kan få fat i sønnen Tim.

Som dagen skrider frem, og sneen vælter ned over byen, kokser Tims planer. Iført julemandsdragt ligger han om aftenen og rakker byen rundt i sin gamle Mercedes, som folk forsøger at praje. En af dem, er Mark, der efter at være skredet fra sin egen surprisefest, prøver at få en taxa tilbage til restauranten …

De seks personer forsøger at vende sig væk fra hinanden, selvom de er forbundne –  ligesom siderne på en terning.
Sneen falder tæt og tungt; det samme gør efterhånden terningens sider.