HANDLING

Seks hovedpersoner – Fem taxature – Fire medier – Tre fester – To solopgange – En fredag i december

En snestorm er på vej henover København. Men folk har planer for deres aften …

Det er en fredag i december og Tim skal til julefrokost, fri til sin kæreste og have sin første kemobehandling.

Men som dagen skrider frem, og sneen vælter ned over byen, kokser Tims planer. Iført julemandsdragt ligger han om aftenen og rakker byen rundt i sin gamle Mercedes, som folk forsøger at praje som taxa.

En af dem er Mark, der efter at være skredet fra sin egen surprisefest, prøver at få en taxa tilbage til den restaurant, han netop har åbnet i en nedlagt kirke. Han er serie-iværksætter og tidligere fodboldspiller. Og netop i aften skal den nyåbnede restaurant stress-testes. Det samme skal forholdet til partneren Noorah, der har lagt alt sit hjerteblod og hele sin opsparing i  projektet.

Han er rasende på sin kone, Christina, der havde arrangeret surprisefesten, for i år havde hun virkelig lovet at lade være. Christina selv beslutter i frustration at trodse sneen og tage til julefest på den TV- station, hvor hun arbejder og konfrontere sin chef.

16-årige Lulu er gamer. Hun planlægger at livestreame fra det værelse, hun deler med sine otteårige tvillingebrødre, Smutterne, under surprisefesten for faren Mark, som de bor hos i ulige uger. Samtidig kæmper hun mod mavesmerter, som hun forgæves forsøger at råbe de voksne op om.

I lejligheden under dem har Erwin for fem dage siden fundet sin kone død i dobbeltsengen. Her ligger hun stadig. Time for time kæmper Erwin for at opretholde en hverdag, indtil han kan få fat i sønnen Tim. Erwin trodser sneen, der høvler ned, for at tage ud og hjælpe de hjemløse veteraner …

De seks personer forsøger at vende sig væk fra hinanden, selvom de er forbundne –  ligesom siderne på en terning.
Sneen falder tæt og tungt; det samme gør efterhånden terningens sider.